Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.10.2016.

18:50

Nikolić: Samo je pobeda vredna pomena

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je najvažnije da je ekipa prošla u četvrtfinale Kupa Srbije i da sve drugo u protiv Žarkova nije vredno pomena.

Izvor:

Autor:

Nikolić: Samo je pobeda vredna pomena
StarSport

"Prošli smo u osam ekipa u Kupu, što je i jeste bio cilj, sve drugo nije ni vredno pomena. Odmorili smo dobar broj igrača koji su bili opterećeni ritmom utakmica, a nekim igračima smo i dali šansu da imaju malo više minuta. Neki od njih to nisu baš najsjanije iskoristili, ali to je naša problematika... Najbitnije je da smo prošli dalje", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su pobedili trećeligaša Žarkovo sa 2:0 golovima Valerija Božinova.

"Žarkovo je utakmicu učinio zanimljivom. Imaju potencijal i ako nastave da rade nema greške za njih", dodao je Nikolić.

Na konstataciju novinara da voljni momenat pojedinih igrača Partizana igrača nije bio na visokom nivou, Nikolić je ponovio da je najvažnije da su pobedili.

"To je naš posao, ja to ne komentarišem i njihove statuse vidite svake sledeće nedelje kada izađe prvih 11 za utakmicu. To je vrlo jednostavna postavka stvari. Onaj koncept koji nam je doneo ovu dobru seriju je koncept discipline, borbenosti, agresivnosti i zajedništva. Oni koji se uklapaju u taj koncept su dobrodošli, a oni koji privatizuju Partizan ponekad... Moj posao je da pažljivo gledam pa da odaberem one koji spadaju u prvu kategoriju", rekao je Nikolić.

Upitan da li mu se dopada igra nekog od fudbalera Žarkova, Nikolić je rekao da "ima jedan mlad igrač koga sticajem okolnosti znam od ranije, ali neću da otkrijem o kome je reč".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve