Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.10.2016.

14:12

Više od milion glasova: Mesi, Mahrez pa CR7

Iako je Kristijano Ronaldo favorit za osvajanje Zlatne lopte za 2016. godinu, tako ne misli većina koja je glasala na portalu „Francefootball“.

Izvor: B92

Autor:B92

Više od milion glasova: Mesi, Mahrez pa CR7
Getty images

Više od milion ljudi glasalo je do sada za jednog od 30 kandidata i Ronaldo je trenutno treći iza Lionela Mesija i Rijada Mahreza.

Mesi je do sada dobio 32% od 1.036.000 glasova. Najbolji fudbaler Lestera Rijad Mahrez dobio je 2% manje, a Ronaldo je tek treći sa 24%.

U ponedeljak je objavljena i lista od 30 kandidata za Zlatnu loptu, a na njoj se nalaze: Serhio Aguero, Pjer-emerik Obamejang, Garet Bejl, Đanluiđi Bufon, Kevin De Brujne, Paulo Dibala, Dijego Godin, Antoan Grizman, Gonzalo Iguain, Zlatan Ibrahimović, andres inijesta, Koke, Toni Kros, Robert Levandovski, Igo Ljoris, Rijad Mahrez, Lionel Mesi, Luka Modrić, Tomas Miler, Manuel Nojer, Nejmar, rui Patrisio, Dmitri Paje, Pepe, Pol Pogba, serhio Ramos, Kristijano Ronaldo, Luis Suares, Džejmi Vardi, Arturo Vidal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve