Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.10.2016.

08:33

Bjeković: Od prve skupštine zamenili 17 delegata

Nenad Bjeković nije prisustvovao Skupštini FK Partizan na kojoj je izabran novi predsednik, a ističe da je to opet bio cirkus.

Izvor: B92

Autor:B92

Bjeković: Od prve skupštine zamenili 17 delegata
Foto: StarSport

Klub iz Humske je tek iz trećeg pokušaja dobio novu upravu, posle skoro godinu dana bez vođstva, a novi predsednik je Milorad Vučelić.

"Neka niko od partizanovaca ne zaboravi kako se u periodu od prve do ove skupštine zamenilo čak 17 delegata!", rekao je Bjeković koji je u proteklih deset meseci predstavljao kandidata opozicije.

Kao i pre mesec dana, njegova "struja" se nije pojavila u SC Zemunelo na Skupštini, ali za razliku od prethodnog saziva, ovaj put je ispunjen kvorum pa je glasanje bilo moguće.

"Ponovo je režiran cirkus u Partizanu. Mučno mi je bilo da sve ovo gledam, jednostavno ne mogu da verujem šta su pojedini ljudi izgovorili za govornicom. Videće sportska javnost i navijači Partizana veoma brzo kako će se nastaviti naša borba. Pa, čak ni za izbornu Skupštinu aktuelna vlast nije mogla da okupi 33 legitimna delegata, bilo ih je samo 31, a dvojica su ubačena onako na brzinu", rekao je Bjeković, a prenose "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve