Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.10.2016.

19:12

"Bjeković i Zečević kao Mapetovci"

Najstariji delegat na Skupštini FK Partizan Jovan Mileusnić poruučio je da crno-beli nikada nisu bili u težoj situaciji.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsport

On je apelovao na novu upravu kluba da vrati u klub neke ljude koji su odstranjeni u prethodnom periodu.

Partizan je u ponedeljak tek iz trećeg puta dobio novog predsednika, a to je Milorad Vučelić, koji je ujedno i predsednik JSD Partizan.

"Ja sam najstariji delegat i pamtim svaki rođendan Partizana od 71. Zato kažem da Partizan nikad nije bio u težoj situaciji nego danas. Nikad se nije dogodilo da se Partizan raspoluti kao sada. Uvek se nalazilo miroljubivo rešenje u korist Partizana. Toliko me boli što su naši kandidati za predsednika jurišali kao dva jarca na brvnu. Probao sam poslednjih dana da utičem na njih svojim autoritetiom da se nađe sloga. Bukvalno juče trebalo je da se sretnu naši ovdašnji prvaci, ovi naši predvodnici sa tom drugom stranom. Sa Bjekovićem. Nisu se sastali. Iako sam ja lično dobio uveravanja da če se naći i da će i jedan i drugi odstupiti od zahteva da budu predsednici pošto-potov. Bolje da nađemo srednju liniju, mislio sam da je to za klub bolje u ovoj situaciji. Apelujem na novu upravu da sve ovo što smo odstranili iz Partizana, bilo da je reč o Petriću, o Vukadinoviću, Jovičiću, da ih vraćamo nazad! Za mene je sunovrat i naopaka politika reducirati Partizanove redove. Pa zar nije interes da imamo našeg partizanovca i u Čukaričkom, i u Metalcu... Mi ne smemo da gubimo nove članove", rekao je Mileusnić.

Pre početka Skupštine prisutnima se obratio Milomir Gligorijević koji je rekao da nije ni za jednu ni za drugu stranu, pa je tokom glasanja konstantno bio uzdržan.

"Partizan je prethodnih meseci ratovao sam sa sobom. Ja, međutim, ni u jednoj, ni u drugoj opciji ne vidim ono što je najbolje za Partizan. Šansa je propuštena. Da su se Nenad Bjeković i Žarko Zečević dogovorili, a obojicu znam dugo, poštujem ih, i volim i jednog i drugog, sada ne bismo bili u ovoj situaciji. Njih dvojica mi liče na onu dvojicu 'Mapetovaca', kojima su svi krivi za sve. Da su se oni dogovorili mi danas ne bi bili ovde", rekao je Gligorijević i istakao da je jedino rešenje za klub privatizacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve