Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.10.2016.

14:08

Klop o Džerardu: Za njega će uvek biti mesta

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je bivši kapiten ’Redsa’ Stiven Džerard uvek dobrodošao na Enfild.

Izvor: SM

Autor: SM

Klop o Džerardu: Za njega će uvek biti mesta

Stivi Džiju ugovor sa sadašnjim klubom iz Los Anđelesa ističe na kraju sezone MLS lige, a engleski mediji sve više nagađaju gde bi mogao da nastavi karijeru.

Zbog toga je i predstavnike sedme sile posle pobede Liverpula nad VBA –2:1, zanimalo i mišljenje nemačkog stručnjaka o povratku legendarnog kapitena.

Džerard je uvek dobrodošao, ne možete ni da zamislite koliko. Ono o čemu smo pričali i o čemu ćemo pričati će ostati među nama. Ne treba da se brinete da li će za njega biti mesta, sve će biti u redu“, izjavio je Klop.

Bivši engleski reprezentativac je od 2015. sa Ostrva prešao u Kaliforniju, a za Liverpul je odigrao 710 utakmica na kom je postigao 186 golova. Osvojio Ligu šampiona u čuvenoj utakmici u Istanbulu 2005. godine, ali zato nikada nije uspeo da bude šampion Engleske.

Mogućnost da se vrati na Enfild dodatno je rasplamsala njegova poruka koju je je objavio na društvenim mrežama i obraćanje navijačima svog trenutnog kluba.

“Živeti u Los Anđelesu i igrati za ovakav klub bila je čast i privilegija. Učinili ste da se osećam kao kod kuće, uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu“, napisao je Džerard.

Ukoliko bi se vratio na Enfild pitanje je da li bi nastavio igračku karijeru ili bi preuzeo neku funkcijsku ulogu u klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve