Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.10.2016.

10:13

Lokateli: Gol za familiju koja navija za Juventus

Talentovani fudbaler Milana Manuel Lokateli rekao je da gol protiv Juventusa u Seriji A posvećuje svojoj familiji, koja navija za rivala iz Torina.

Izvor: B92

Autor:B92

Lokateli: Gol za familiju koja navija za Juventus
Getty Images

Mladi vezista doneo je "rosonerima" prvi trijumf nad Juventusom posle četiri godine, pošto je bio strelac efektnog gola u 65. minutu meča na San Siru.

"Još nisam svestan šta sam uradio. Postigao sam pogodak jednom od najboljih golmana sveta i prišli lideru Juventusu na tabeli. Ovaj gol posvećujem svojoj familiji, koja uglavnom navija za Juventus, ali su na ovom meču mene podržavali", rekao je Lokateli za Sport Medijaset.

Lokateli je istakao da zbog gola u derbiju neće da "poleti", već želi da ponovi takvu partiju u narednim utakmicama.

"Moram da nastavim u ovom ritmu, ali sa nogama čvrsto na zemlji. Velike zasluge za gol pripadaju i predsedniku Silviju Berluskoniju, koji je insistirao na mom prelasku u prvi tim. Dobili smo bitku protiv Juventusa, ali ne i rat", poručio je 18-godišnji fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve