Nova vest
Fudbal

Subota, 22.10.2016.

19:31

Anđelković: Remi ne sme da nas poremeti

Fudbaler Zvezde Dušan Anđelković rekao je da nerešen rezultat sa Spartakom ne sme da "poljulja" ekipu i da ekipa mora da nastavi da veruje u svoj kvalitet.

Izvor: SM

Autor: SM

Anđelković: Remi ne sme da nas poremeti
StarSport

"Ovaj rezultat uopšte ne sme da poljulja ekipu, čvrsto stojimo na zemlji i verujemo u svoj kvalitet", rekao je Andjelković posle utakmice u Subotici.

Zvezda je igrala nerešeno 1:1 sa Spartakom i posle 13 kola Super lige Srbije ima 32 boda.

Anđelković je kazao da je utakmica bila veoma teška. Crveno-beli su poveli autogolom, a posle njegovog centaršuta.

"Pošto nismo pobedili lični učinak mi je potpuno u drugom planu. Naravno da svaka asistencija znači za samopouzdanje igraču, ali uvek mi je najvažnije da ekipa osvoji tri boda", kazao je levi bek beogradskog kluba.

Zvezda će u narednoj utakmici igrati protiv BSK Borče u osmini finala Kupa Srbije, a Anđelković je rekao da ekipa ima dovoljno samopouzdanja.

"U toj utakmici bez sumnje idemo na pobedu, nema potrebe trošiti reči na to. Nadam se trijumfu i dobroj igri. To će nam biti dobra uvertira pred sledeći prvenstveni duel. Očekujem da ćemo od sad ponovo napraviti seriju pobeda", rekao je fudbaler crveno-belih.

Utakmica između Zvezde i BSK-a igraće se u sredu od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve