Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.10.2016.

12:39

Veza CZ za budućnost – Račić, Nikolić, Ilić, Adžić

Navijači Crvene zvezde imaju razloga za zadovoljstvo posle gostovanja kluba Njegošu u Lovćencu.

Izvor:

Autor:

Veza CZ za budućnost – Račić, Nikolić, Ilić, Adžić
crvenazvezdafk.com

Razlog naravno nije rezultat (4:0) i laka pobeda već činjenica da je u drugom poluvremenu tog meča ceo Zvezdin vezni red bio sastavljen od omladinaca kluba.

Vezu u tom delu igre su činili: Uroš Račić, Veljko Nikolić, Luka Ilić i Luka Adžić.

Bilo je zaista uživanje gledati ih, a naravno i njima je bilo drago što su zaigrali zajedno.

Najviše iskustva među njima ima Uroš Račić.

"Velika čast i obaveza za svakog od nas je nastup za seniorski tim Crvene zvezde. Jako sam srećan što su mi se u ekipi pridružili i Luka Ilić, Luka Adžić i Veljko Nikolić, momci koje pozajem jako dugo i sa kojima se zato lako razumem na terenu", rekao je Račić.

Veljko Nikolić, najnovije Zvezdino pojačanje, za samo četiri dana uspeo je da upiše debi i za omladinski i za prvi tim Crvene zvezde.

"U subotu na debiju za omladince postigao sam pogodak i upisao asistenciju. Kao nagrada došla je i ova prijateljska utakmica. Prezadovoljan sam učinkom za sada. Srećan sam što sam odmah po dolasku u omladinsku školu dobio priliku i u prvom timu, da se što brže i lakše upoznam sa saigračima i uklopim u ekipu. Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo što sam se na terenu našao rame uz rame sa našim najboljim igračima. Takođe, mnogo mi znači što Adžića, Ilića i Račića poznajem od ranije, igrali smo zajedno u omladinskoj reprezentaciji i dosta mi pomažu da se naviknem na nove uslove rada i okruženje", rekao je kapiten omladinske reprezentacije Srbije.

Imenjacima Adžiću i Iliću ovo nije bio prvi put da se nađu na terenu u prvom timu.

"Ovo mi je treća utakmica za seniorki tim, ali prvi put sam pored sebe na terenu imao i drugare iz omladinske škole. Za nas je ovo ogromno iskustvo. Mnogo nam na terenu znači podrška starijih saigrača, to su ipak najbolji fudbaleri u Srbiji. Takođe, trudimo se da pomognemo Veljku koji je skoro došao u klub, drago mi je što je već sada pokazao da je fenomenalan igrač", istakao je Ilić.

Adžić se nada da su veliki uspesi tek pred Zvezdinim omladincima,

"Ovo je bila lepa provera za nas, da vidimo gde se po kvalitetu nalazimo, kao i kako izgleda igrati za prvi tim. Nadam se da su tek pred nama utakmice za prvi tim Crvene zvezde i da ćemo svi jednog dana ostaviti trag u klubu", zaključio je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve