Nova vest
Fudbal

Subota, 15.10.2016.

20:12

Nikolić: Pobede rađaju dobar ambijent

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa na visokom nivou odigrala utakmicu protiv Voždovca i da je zasluženo pobedila.

Izvor: MN

Autor: MN

Nikolić: Pobede rađaju dobar ambijent
Starsport

Partizan je pobedio Voždovac sa 3:0, u 12. kolu Superlige Srbije i ostvario šestu uzastopnu pobedu.

"Ovo je bila dobra utakmica, odigrali smo na visokom nivou, oni su imali samo jedan udarac ka golu i to iz daljine, imali smo potpunu kontrolu i zasluženo smo pobedili. Još moramo da radimo, pred nama je mnogo posla, da još neke igrače koji nisu u vrhunskoj formi uvedemo u tu formu i pokušavamo kroz rotacije u timu", rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arenasport.

On je istakao da su dobre partije njegovog tima dobra podloga za nastavak rada.

"Pobede rađaju dobar ambijent, njega smo kupili sebi ambijent za nastavak rada i napredovanje na svim poljima", dodao je on.

Upitan o Sedriku Gogui koji je izbačen iz ekipe pošto je uhvaćen da vozi pod dejstvom alkohola, Nikolić je rekao da fudbaler mora da shvati svoje greške.

"On je mlad momak nejmu greške mogu da se oproste ali on mora da ih shvati i da se priključi igračima koji rade jako i pošteno", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve