Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.09.2016.

22:57

Superligaši stigli u Dohu: Samo bez povreda

Fudbaleri iz Super lige, koje će selektor Srbije Slavoljub Muslin testirati na prijateljskoj utakmici protiv Katara, doputovali su u Dohu.

Izvor: B92

Autor:B92

Superligaši stigli u Dohu: Samo bez povreda
Starsport

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Bunjevčević, koji je otputovao sa ekipom, rekao je da su uslovi fenomenalni, a da klima uredjaji čine da se igrači "osećaju sjajno" uprkos velikoj temperaturi u Dohi.

"Nama je veoma važno da ne bude nekih povreda, a onda i da steknemo utisak o svakom igraču. Uglavnom, već sada možemo da kažemo da nismo pogrešili što smo došli ovde, zbog prijema, odličnog stadiona i naravno provere od koje očekujemo da nam da sliku o igračima iz domaće lige", rekao je Bunjevčević.

Srpska delegacija je posle petočasovnog leta stigla u Dohu, gde je dočekala temperatura od 36 stepeni.

Ekipa je srdačno dočekana, a igrači su posle pića dobrodošlice odmah otišli na trening, na stadion Al Sad, koji je na samo 10 minuta od hotela.

Uslovi na stadionu su iznenadili članove srpskog tima, pošto je zahvaljujući posebnim rashladnim uredjajima temperatura na terenu bila 19 stepeni.

Utakmica izmedju B reprezentacije Srbije i Katara igraće se u četvrtak od 18.00 po srednjoevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve