Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.09.2016.

17:14

Vidić o nasledniku: Baili deluje impresivno

Bivši kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić oduševljen je novim pojačanjem kluba Erikom Bailijem koga porede sa njim u Engleskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Vidić o nasledniku: Baili deluje impresivno
Getty images

Mladi defanzivac iz Obale Slonovaće stigao je iz Viljareala pred početak sezone i odmah je pokazao da može da donese neophodan kvalitet u odbrani.

Upravo zbog toga svi ga već sada porede sa Vidićem, koji je poslednji vrhunski centralni odbrambeni igrač koji je igrao na Old Trafordu.

„Lepo je čuti da me porede sa Bailijem. Ono što sam video mi se sviđa, deluje mi kao veoma dobar igrač. Ako nastavi u istom ritmu, imaće bez dileme sjajnu karijeru u Junajtedu. Drago mi je ako me porede sa njim, nadam se da će on biti igrač koji će ostaviti veliki trag u klubu. Snažan je i smiren sa loptom. Veoma je samouveren. Ima pomalo svega. Ono što sam video u nekoliko prvih utakmica je da je Junajted dobio sjajnog igrača za budućnost i ujedno i igrača koji mu je bio neophodan. Sjajno čita igru, već sada deluje kao odlično pojačanje“, kaže legenda kluba sa Old Traforda.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde ističe da je za Bailija važno da ostane na zemlji.

„Vidim da je već popularan kod navijača. Od svih pojačanja, on je najviše iznenadio. Ima 22 godine i brzo se navikao na veliki klub. To je sjajno za mene. Znamo koliko igrača dođe u Englesku i ima problema sa prilagođavanjem. On ima 22 godine i odmah je pokazao samouverenost. Najvažnije je da ostane sa obe noge na zemlji. Krenuo je odlično, ali kada stižu pohvale sa svih strana teško je ostati smiren, a to je njemu potrebno. Ima potencijal da ostane u klubu mnogo godina i doprinese novim trofejima.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve