Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.09.2016.

21:40

Božović o Vijeiri: Mislim da će morati u crkvu

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu sa 4:1 i vratila se na prvo mesto u prvenstvu Srbije.

Izvor: MN

Autor: MN

Božović o Vijeiri: Mislim da će morati u crkvu
Starsport

"Utakmica je bila dobra, opravdali smo epitet derbija, za razliku od duela sa Partizanom kada smo izgubili. Drugo poluvreme bilo je odlično, ali mislim da je i prvo bilo dobro i da bi sve bilo lakše da je Vijera pogodio šansu za 2:0", rekao je Božović za Arenu sport.

Na pitanje šta se dešava sa Vijerom, koji je promašio tri sjajne šanse, Božović je rekao: "Ne znam, sve radi dobro, u šansi je, kreće se dobro, ali lopta ne ulazi. Mislim da će morati da ode u crkvu".

Trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da je Zvezda zasluženo slavila, ali da je rezultat previsok.

"Zvezda je pokazala da je kvalitetnija u ovom trenutku i da se zasluženo vraća na prvo mesto. Dali smo maksimum, mislim da je rezultat previsok. Loše smo počeli, primili gol, ali posle smo uspostavili igru, dominirali, možda nam i nije sviran penal. Imali smo šanse, a onda je usledio neverovatan pad", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve