Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.09.2016.

10:39

Saigrači posetili povređenog Poparu

Fudbaler niškog Radničkog Pavle Popara povredio je prepone zbog čega je morao da bude podvrgnut operaciji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Saigrači posetili povređenog Poparu
Foto: StarSport

Saigrači su posetili Poparu koji je rekao da mu podrška mnogo znači.

„Hvala momcima na podršci, to mi mnogo znači! Šta da se radi, povrede su sastavni deo fudbala, ali siguran sam da ću iz svega izaći jači. Najvažnije je da je operacija dobro prošla, zahvat je na niškoj klinici uradio doktor Goran Stanojević, koji je uklonio vodenu kilu koja mi je pravila probleme. Neka predviđena pauza kod ovakvih vrsta povreda i operacije je između šest i osam nedelja, ali ja sam siguran da ću i ranije na teren“, rekao je Popara.

Pokušao je vezni fudbaler niškog tima da izbegne hirurški zahvat, ali nije moglo bez operacije.

„Radio sam vežbe kojima sam sebi dosta pomogao i verujem da će mi one skratiti vreme u kojem ću morati da pauziram. Već mogu da hodam, siguran sam da će mi svakog dana biti sve bolje, neću se zapustiti, to je sigurno – uvek je prisutno i malo nestrpljenje da se lopta što pre ponovo šutne“.

A kako će bez fudbala?

„Pa uz fudbal, kako drugo! Doći ću već na utakmicu sa Radnikom da momcima pružim podršku, a evo, zatekli ste me dok gledam meč Arsenala i Čelsija. Tu je moja porodica, supruga i dve ćerkice, one su moja najveća podrška, a evo i drugari me obilaze… Proći će to brzo, a onda se, u drugom delu sezone, nadam svom najboljem izdanju u dresu Radničkog“, zaključio je fudbaler koji je prošao Partizanovu omladinsku školu, a potom je igrao za Apolon Kalamarias, Panetolikos, Paralimni, Slaviju iz Sofije, Astru iz Ploeštija i Pogon iz Šćećina.

Popara je, podsetimo, proveo na Čairu šest meseci pre nego se, prošle zime, otisnuo u SAD gde je igrao za Orandž Kaunti Bluz iz Los Anđelesa u Trećoj diviziji. Ovog leta se vratio na Čair, ali ga je povreda omela u nameri da se navijačima Radničkog predstavi u najboljem izdanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve