Nova vest
Fudbal

Subota, 24.09.2016.

23:27

Venger: Pobeda sa stilom

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je prezadovoljan pobedom protiv Čelsija i da je njegova ekipa "sa stilom" prekinula loš niz protiv gradskog rivala.

Izvor: MN

Autor: MN

Venger: Pobeda sa stilom
Getty Images

Arsenal je na svom terenu pobedio Čelsi sa 3:0 i ostvario prvu prvenstvenu pobedu u međusobnim duelima još od oktobra 2011. godine. Pre večerašnjeg meča Arsenal nije postigao gol protiv Čelsija u poslednjih šest prvenstvenih utakmica.

"Veoma sam srećan. Tu su bile neke nezgodne činjenice i morali smo da promenimo noviju istoriju. To smo uradili sa stilom i čeličnom snagom. To smo želeli. Bili smo posvećeni i disciplinovani, a to nije lako, nije lako pronaći ravnotežu u ovakvim utakmicama. Naš ritam je bio veoma dobar i zadavao im je probleme", rekao je Venger za BT Sport.

Venger je naveo da se nada da će ovakav nastup ubediti igrače da su na pravom putu, ali da ekipa može još da napreduje.

On je posebno pohvalio defanzivce Lorana Koščelnog i Škodrana Mustafija, pošto su dobro čuvali napadača Čelsija Dijega Kostu.

"Oni su odigrali izvanredno. Obojica su bili posvećeni i pametni, sveukupno sam vrlo zadovoljan", dodao je francuski trener, koji je proslavio 20 godina na klupi Arsenala.

Venger je rekao da Fransis Kokelan tokom večerašnje utakmice povredio koleno i da se radi o istoj povredi od prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve