Nova vest
Fudbal

Subota, 24.09.2016.

23:11

Konte: Ne možemo samo na papiru da budemo jaki

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je da je pred njegovim igračima obaveza da dokažu koliko vrede i da je ekipa jaka "samo na papiru".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Konte: Ne možemo samo na papiru da budemo jaki
Getty Images

Čelsi je izgubio od Arsenala sa 3:0 i pretrpeo drugi uzastopni poraz, posle kojeg je pao na osmo mesto na tabeli. "Plavci" nemaju pobedu u ligi ovog meseca, a sada su primili sva tri gola u prvom poluvremenu.

"Od prvog minuta nismo imali pravi stav, a igrali smo protiv dobrog tima, dobro organizovanog u taktičkom i fizičkom smislu. Posle ovog poraza, znamo da moramo mnogo da radimo. Mi smo sada jak tim samo na papiru. To je uvek problem ekipe a ne pojedinačno, jednog igrača. Kada ništa nije kako treba, igraču je veoma teško da odigra dobru utakmicu", rekao je Konte za BT Sport.

Arsenal je poveo posle greške igrača Čelsija Gerija Kejhila, koji je praktično dodao loptu Aleksisu Sančesu.

"Neću da pričam o tome, pošto to nije dobro za igrača. Pobeđujemo kao tim i gubimo kao tim. Znamo da moramo mnogo da radimo i ako neko misli da je ova ekipa spremna da se bori... Moramo da sačekamo da budemo sjajan tim, ne samo na papiru nego na terenu. To je važno", naveo je italijanski trener.

Čelsi sada zaostaje osam bodova za prvoplasiranim Mančester sitijem.

"Mančester siti je veoma dobro počeo sezonu. Igraju veoma dobro. Ali važno je da gledamo šta se dešava u našoj kući, a ne u drugim kućama", rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve