Nova vest
Fudbal

Subota, 24.09.2016.

21:41

Pep: Pomoći ću Agueru da poboljša igru

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola rekao je da je Serhio Aguero kvalitetan igrač, ali da želi da mu pomogne da još napreduje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Pep: Pomoći ću Agueru da poboljša igru
Getty Images

Mančester siti je pobedio Svonsi sa 3:1 u šestom kolu Premijer lige i ostvario šestu pobedu, a Aguero je postigao dva gola.

On je propustio prethodne tri utakmice zbog suspenzije, ali je i pored toga postigao 11 golova u svim takmičenjima.

"Serhio je kvalitetan. Njegov prvi korak, drugi korak u šesnaestercu je toliko dobar i zbog toga je jedan od najboljih napadača sveta, ali želim da mu pomognem da poboljša igru", rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

Gvardiola je naveo da je njegova ekipa u prvom delu današnje utakmice napravila mnogo grešaka.

"Danas smo igrali veoma dobro, ali smo u prvom poluvremenu često grešili u završnom pasu. Moraš da osvojiš loptu i da je iskoristiš za kontranapad. Prvi put smo na poluvremenu imali rezultat 1:1, pa smo u pauzi razgovarali o tome da moramo da budemo tim a zatim smo u drugom poluvremenu igrali zaista dobro", rekao je španski trener.

Siti je prvi na tabeli sa 18 bodova i ima niz od 10 pobeda u svim takmičenjima.

Mančester siti će u sredu igrati u Glazgovu protiv Seltika u drugom kolu Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve