Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.09.2016.

17:57

Rakitić odbio Junajted, Čelsi i Juve

Vezni igrač Barselone Ivan Rakitić odbio je ovog leta ponude Mančester Junajteda, Čelsija i Juventusa, prenosi Mundo Deportivo.

Izvor: AK

Autor: AK

Rakitić odbio Junajted, Čelsi i Juve
Foto: Getty images

Hrvat ima ugovor do 2019. godine, a uprkos žestokoj konkurenciji na Nou Kampu, odbio je veoma bogate ponude iz Engleske i Italije.

Izuzetna snaga, sjajna tehnika, besprekoran pregled igre čine Rakitića jednim od najboljih veznih igrača u Evropi, pa s tim i glavnih meda najbogatijih klubova.

Činjenica da je 25 puta zamenjen prošle sezone kod Luisa Enrikea je verovatno dala nadu drugim klubovima da mogu da ga dovedu, ali ih je on sve odbio.

To što je on imao priliku da odbije ove ponude govori da je Barselona bila spremnda da ga proda, sigurno daleko ispod 100 miliona evra kolika je otkupna klauzula u njegovom ugovoru, ali ni to ga nije prisililo da promeni mišljenje.

Ipak, to što je bio starter na svim mečevima od početka sezone jasno govori da Enrike i dalje ima veliko poverenje u njega, iako je doveo Andrea Gomeša iz Valensije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve