Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.08.2016.

21:20

Maksimović postao najskuplji Srbin u istoriji

Nikola Maksimović postao je najskuplji srpski fudbaler svih vremena, pošto prelazi u Napoli za ukupno 29 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Maksimović postao najskuplji Srbin u istoriji
Getty images

Skaj Italija navodi da je dogovor Torina i Napolija večeras dogovoren, u koji je obuhvaćen vezista Napolitanaca Marko Valdifijori, procenjen na 3,5 miliona evra, dok će preostali iznos biti isplaćen za Maksimovića.

Maksimović je na taj način srušio rekorde Save Miloševića, Nemanje Matića Lazara Markovića, čiji su transferi koštali 25 miliona evra.

Bivši fudbaler Crvene zvezde potpisaće petogodišnji ugovor vredan ukupno šest miliona evra.

On prethodne dve nedelje nije želeo da trenira sa timom jer je Torino odbio ponudu Napolija, ali je na kraju popustio predsednik Urgano Kairo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d