Nova vest
Fudbal

Subota, 27.08.2016.

16:36

Božović: Neraspoloženi putujemo u Novi Pazar

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da ekipa putuje na teško gostovanje u Novi Pazar, posle bolne eliminacije od Sasuola u kvalifikacijama za LE.

Izvor: SM

Autor: SM

Božović: Neraspoloženi putujemo u Novi Pazar
Starsportphoto

"Očekuje nas teška utakmica. Posle ispadanja iz Evrope putujemo u Novi Pazar u neraspoloženju, ali moramo da se okrenemo srpskom prvenstvu i nastavimo seriju pobedu. Imamo kvalitet i snagu da upišemo nova tri boda", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu 'Rajko Mitić'.

On je najavio da će za duel u Novom Pazaru odmoriti pojedine igrače, među kojima i kapitena Aleksandra Kataija, kao i da je Damjan Le Talek povređen.

"Postoje neki nagoveštaji da bi Katai mogao da ode, ali u suštini nema ništa konkretno, ali za sada je status "kvo". Krenula je velika hajka medija prema strancima, izgleda da bi neki voleli da se vrati vreme kada je Crvena zvezda gubila od Radničkog iz Kragujevca na svom stadionu. Nedostaje adrenalina, ovako je dosadno", izjavio je trener crveno-belih.

Božović je dodao da je i pored minimalnih odlazaka sadašnji tim sposoban da odbrani titulu prvaka.

"Biće dovoljno za prvenstvo sa igračima koji su tu. Potrebno je da se konstantno pravi dopunska selekcija, prvo u januaru, a potom na leto i to ne garantuje uspeh. Ostali imaju mnogo veće budžete, trener Sasuola nije zadovoljan svojim bokovima, iako ima Berardija i Politana, pa želi još jaču konkurenciju".

Božović veruje da će prvi napadač Ugo Vijeira ostati među crveno-belima.

"Sve zavisi da li ću ostati ovde. Ako mi dozvole da radim - radiću, ako mi ne dozvole - neću. Govorio sam i pre, ne tražim alibi, ako se misli da sam kriv i da treba da odem, neće biti problem. Ne može uspeh da se napravi preko noći, sklapali smo ekipu i nije bilo vremena. Kada uporedImo ovu situaciju sa klubovima sa kojima se takmičimo, sve izgleda kao amaterizam".

Utakmica sedmog kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d