Nova vest
Fudbal

Petak, 26.08.2016.

10:13

Bilić razočaran: Rekao sam im da je ovo finale

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić frustriran je eliminacijom iz Evrope u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Bilić razočaran: Rekao sam im da je ovo finale
Foto: Getty images

Londonski klub je poražen od Astre 1:0 kod kuće, pa je uz remi u Rumuniji okončao svoj nastup na međunarodnoj sceni ove sezone.

Po nepisanom pravilu engleski klubovi nisu preterano zainteresovani za LE, mnogi će reći da su "čekićari" namerno ispali kako bi se posvetili Premijer ligi, ali Bilićeva reakcija govori suprotno.

"Mnogo sam frustriran, ljut, razočaran, jer sam igračima još posle meča sa Bornmutom rekao da nam je ovo jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, kao finale takmičenja. Uvek se mogu pronaći opravdanja kao što je izostanak važnih igrača i malo vremena između utakmica, ali je istina da nismo igrali dobro. U prvom poluvremenu nismo pokazali timsku želju, sve smo radili individualno", rekao je Bilić.

Vest Hem je na startu sezone u Engleskoj izgubio od Čelsija 2:1, potom pobedio Bornmut 1:0, a predstojećeg vikenda gostuje Mančester Sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve