Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.08.2016.

18:38

FSS suspendovao Čapelju zbog šamara igračici CZ

Disciplinska komisija FSS suspendovala je Dragana Čapelja i zatražila dopinske izjave zbog skandala tokom meča ŽFK Vojvodina – ŽFK Crvena zvezda.

Izvor: SM

Autor: SM

FSS suspendovao Čapelju zbog šamara igračici CZ
facebook.com/ŽFKCrvenaZvezda

Funkcioner Vojvodine je tada udario šamar Neveni Miladinović zbog 'proslave gola', koju je smatrao kao provokaciju.

Njemu je izrečena mera zabrane vršenja svih sportskih funkcija, a konačna kazna biće mu izrečena na narednoj sednici disciplinskih organa FSS.

Zbog izjava na račun suđenja novčanom kaznom od 80.000 dinara kažnjen je direktor FK Partizan Ivica Iliev.

Takođe, zbog velike količine pirotehničkih sredstava u meču sa Vojvodinom, klub iz Humske kažnjen je sa 200.000 dinara i jednim mečom bez publike, uslovno na godinu dana.

FK Vojvodina je zbog incidenata sa tribina kažnjena sa 100.000 dinara.

FK Crvena zvezda je kažnjena sa 300.000 dinara zbog velike upotrebe pirotehničkih sredstva njenih navijača u mečevima sa Voždovcem Mladosti Lučanima.

Zbog propusta u meču FK Voždovac – FK Spartak kada je u igru ušao igrač Filip Stuparević koji nije još napunio 16 godina, FK Voždovac je kažnjen sa 350.000 dinara.

“Prvi put da zbog ovakvog slučaja nije izrečena kazna oduzimanja bodova, ali komisija smatra da je sve učinjeno iz nehata i zbog toga su kažnjeni pojedinci i klub”, ističe Žarko Stevanović, prvi čovek Disciplinske komisije FSS.

Predstavnik FK Voždovac Miloš Mirković je kažnjen zbog ovog propusta sa 80.000 dinara a igrač Filip Stuparević sa 25.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve