Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.08.2016.

18:00

Šalke pozajmio Bentaleba i doveo Stambulija

Šalke 04 doveo je na pozajmicu fudbalera Totenhema Nabila Bentaleba i potpisao ugovor sa dosadašnjim igračem Pari Sen Žermena Benžamenom Stambulijem.

Izvor:

Autor:

Šalke pozajmio Bentaleba i doveo Stambulija

Kako je saopštio nemački klub, "sve je dogovoreno" sa Totenhemom, pa će Bentaleb preći u Šalke na pozajmicu do kraja sezone.

Bentaleb je prošle sezone odigrao samo 11 utakmica za Totenhem zbog povreda kolena i skočnog zgloba. On je do sada odigrao 19 utakmica za reprezentaciju Alžira i postigao tri gola.

Magazin Kiker naveo je da će Šalke za 20 miliona evra na kraju sezone moći da otkupi ugovor dvadesetjednogodišnjeg Bentaleba.

Takodje, Šalke je saopštio da je potpisao četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim fudbalerom Pari Sen Žermena Benžamenom Stambulijem.

Klub nije naveo detalje transfera, a mediju spekulišu da je Šalke za dvadesetšestogodišnjeg defanzivca platio oko osam miliona evra.

Šalke je ovog leta doveo Brela Embola iz Bazela za rekordni transfer kluba od 22,5 miliona evra, Nalda iz Volfsurga, Kokea iz Sevilje, a na pozajmicu iz Čelsija došao je Abdul Rahman Baba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve