Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.08.2016.

09:49

Di Frančesko: Nismo videli pravu Zvezdu

Trener Sasuola Euzebio di Frančesko upozorio je da njegov tim ne sme da potceni revanš sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Izvor: AK

Autor: AK

Di Frančesko: Nismo videli pravu Zvezdu
Foto: Getty images

Italijanski tim je slavio 3:0 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, ali Di Frančesko ističe da ekipa ne sme da se opusti.

"Ne smemo potceniti situaciju. Odmah sam posle prve utakmice rekao igračima da je to samo prvo poluvreme. Moramo igrati kao da je 0:0. Igraćemo na pobedu, želimo da prođemo dalje", rekao je Di Frančesko.

Sasuolo je u prvoj utakmici mogao da slavi i ubedljivije, što je još tada istakao trener tima, koji je poslednjih godina poznat po veoma atraktivnom stilu igre.

"To je naš mentalitet, želimo da ga prikažemo i van Italije. Neće biti lako, nismo navikli na kalkulacije. Na terenu ne bi trebalo da se braniš, nego da igraš. U prvoj utakmici nismo videli pravu Crvenu zvezdu, ali smo mogli da uživamo u sjajnom Sasuolu", dodao je Di Frančesko.

U Beogradu bi u napadu Sasuola mogao da debituje poslednje pojačanje Alesandro Matri, koji ima iskustvo iz Evrope u dresu Juventusa i Milana, ali Di Frančesko još nije siguran da li će ga upotrebiti.

Utakmica je na programu od 20:30 časova, a počeće minutom ćutanja u čast žrtvama stradalim u teškim zemljotresima koji su pogodili Italiju u sredu i četvrtak ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve