Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2016.

21:32

Đurđević: Gorim od želje da istrčim na teren

Novi fudbaler Partizana Uroš Đurđević nestrpljiv je da debituje u crno-belom dresu.

Izvor: AK

Autor: AK

Đurđević: Gorim od želje da istrčim na teren
Foto: FK Partizan

Bivši mladi reprezentativac je u ponedeljak predstavljen u Humskoj, u koju je stigao posle dve godine u Evropi gde je igrao za Vitese i Palermo.

"Zaista nisam očekivao da ću naići na ovako dobar prijem kod saigrača, počevši od najmlađeg Vlahovića, pa sve do najiskusnijih Ilića, Božinova, Radovića. Cimer mi je Uroš Damnjanović, koga znam još iz Rada. Godinu dana je mlađi od mene, ali smo igrali zajedno i za omladince i za prvi tim kod sadašnjeg šefa struke Marka Nikolića. Tada smo se sjajno slagali na terenu, pa nema razloga da sada ne bude i bolje, jer smo uostalom iskusniji za tri godine", rekao je Đurđević.

On će u crno-belom dresu debitovati protiv kluba u kojem je ponikao, Rada.

"Osećam se fenomenalno i jedva čekam da debitujem, nadam se da će to biti baš ovog vikenda protiv mog bivšeg kluba. Gorim od želje da istrčim na teren. Odmah posle potpisivanju ugovora i promocije priključio sam se saigračima u Zemunelu i nastavio normalno da treniram. Radim sa ekipom jer nisam prekidao rad tokom leta, tako da sam u treningu. Na stručnom štabu je da odluči koliko sam spreman", dodao je novi napadač Partizana.

Partizan u subotu dočekuje Rad (19h), u meču sedmog kola Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve