Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2016.

20:26

Dajem otkaz! Vengeru, sad dovedi pravo pojačanje!

Jedan radnik u butiku Arsenala dao je otkaz zbog izjave Arsena Vengera da ne troši dovoljno novca na pojačanja jer mora da se ispoštuje 600 zaposlenih u klubu.

Izvor: SM

Autor: SM

Dajem otkaz! Vengeru, sad dovedi pravo pojačanje!
Getty Images

U objavljenom pismu na društvenoj mreži Tviter, zaposleni je revoltiran izjavom francuskog stručnjaka obavestio svoje nadređene da prihvate njegov otkaz.

“Molim vas, prihvatite moju ostavku. Veliki sam navijač Arsenala i sa velikim žaljenjem vas obaveštavam da dajem otkaz u Arsenalu. Od ovog trenutak počinje moj dvonedeljni otkaz. Poslednji radni dan će mi biti 9. 9. 2016. godine“, navodi se u pismu.

On je i sam veliki navijač kluba sa ’Emirata’ i u pismu kažei da je uživao dve godine, kao i da mu je ovaj posao bio ostvarenje sna.

Na ovakav potez odlučio se posle izjave Francuza i remija sa Lesterom oko komentara o broju zaposlenih.

“Ovu odluku sam doneo zbog komentara gospodina Arsena Vengera o klupskom osoblju. Sramota je optužiti 600 ljudi koji rade u klubu za to što niste kupili fudbalera. Ja zarađujem 7,20 funti po satu i radim 37,5 sati nedeljno. Plaćen sam 270 funti nedeljno, a to je na godišnjem nivou oko 14.040 (16.000 evra). Tio Volkot zaradi deset puta više za jednu nedelju. Nadam se da ću svojim otkazom osloboditi budžet i olakšati posao gospodinu Vengeru za kupovinu igrača. Ne želim više da budem na teretu kluba i od danas se broj zaposlenih smanjuje na 599. Srećno svima i nadam se da ćete mi dati dobre preporuke za moj sledeći posao“, dodaje nezadovoljni navijač.

’Tobdžije’ nisu bile aktivne ovog leta i do sada su doveli Granita Džaku, Roberta Holdinga i Takuma Asana, dok je tim iz Londona oslabljen zbog povreda fudbalera Arona Remzija, Karla Dženkinsona, Per Mertezakera, Gabrijela Pauliste, Aleksa Ivobija i Danija Velbeka.

Arsenal je u prva dva kola doživeo poraz od Liverpula i remizirao sa Lesterom, a narednom se sastaje sa ekipom Votforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve