Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2016.

10:11

Paločević: Bez pritiska na AZ

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je da njegova ekipa bez pritiska dočekuje utakmicu protiv AZ Alkmara u baražu za Ligu Evrope.

Izvor:

Autor:

Paločević: Bez pritiska na AZ
StarSport

AZ je prošlog četvrtka u Novom Sadu pobedio sa 3:0.

Fudbaleri Vojvodine otputovali su u Holandiju, gde će u četvrtak od 20 časova igrati protiv AZ Alkmara revanš utakmicu baraža za Ligu Evropa.

"Dok se igra uvek ima nade, sve zavisi kako počnemo utakmicu. Nemamo pritisak, oni imaju rezultat. Biće nam teško da nadoknadimo zaostatak, ali u dobroj smo formi i dobroj seriji, idemo rasterećeno da se nadigravamo. Sve bi bilo drugačije da smo u prvom meču poveli iz stopostotnih prilika koje smo imali. Oni su iskoristili svoje šanse, dali nam golove, a to u stvari nisu bile ni šanse, nego prilike posle polukontre i kontre. Da neko nije gledao pomislio bi da su nas razbili, ali nije bilo tako. Parirali smo im i bili bolji protivnik u polju, idemo tamo možda se i okrene sreća", rekao je Paločević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Zbog povreda u Holandiji neće biti Nikole Trujića i Uroša Stamenića.

Pobednik dvomeča plasiraće se u grupnu fazu Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve