Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.08.2016.

21:39

Mitrović dobio udarac u glavu, zamenjen na debiju

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije imao sreće na svom debiju ove sezone u dresu Njukasla.

Izvor: AK

Autor: AK

Mitrović dobio udarac u glavu, zamenjen na debiju
Foto: Getty images

Mitrović je zamenjen već u 38. minutu meča sa Četlnemom u Liga kupu zbog povrede glave.

Mitrović je dobio snažan udarac prilikom jednog skok duela u kaznenom prostoru Njukasla, medicinski tim "svraka" je pokušao da ga osposobi za nastavk meča, ali je ipak morao da izađe sa terena.

Srbin je na zadovoljstvo Sent Džejms Parka ustao i vratio se u igri, sjajno je proigrao Ajosea Peresa u 37. minutu, ali je Španac iznudio samo korner, posle kojeg je Mitrović zamenjen.

S obzirom da se vratio u igru posle povrede, nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode te da je Mitrović zamenjen iz predostrožnosti.

On je velika uzdanica i selektora Srbije Slavoljuba Muslina koji osim njega na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i meč sa Irskom u Beogradu 5. septembra računa samo na Andriju Pavlovića iz Kopenhagena.

Mitrović je zbog suspenzije od prošle sezone propustio prva četiri meča Njukasla u Čempionšipu, a pred debi sezone je najavio da će "poginuti" za dres i pokušati da postigne 50 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve