Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.08.2016.

15:35

Da li će Mesi završiti karijeru u Njuelsu?

Potpredsednik Njuels Old Bojsa Kristijan D'Amiko rekao je da je uveren da će se fudbaler Barselone Lionel Mesi vratiti u taj argentinski klub.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Da li će Mesi završiti karijeru u Njuelsu?
Photo by Alex Caparros/Getty Images

D’Amiko veruje da će se Mesi vratiti posle Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

Mesi je počeo karijeru u Njuels Old Bojs, gde je igrao od 1994. do 2000. godine, a zatim je prešao u Barselonu.

"Mislim da ćemo imati zadovoljstvo da gledamo Mesija u našem dresu. Zamislite Mesija na našem stadionu, uz sve te svetske medije. Sponzori koji bi tada došli mogli bi da naprave razliku, i osim sentimentalne vrednosti, to bi moglo da nam pomogne u isplati dugova", rekao je D'Amiko za španski Sport.

Sezona u španskoj ligi počela je za vikend, Barselona je pobedila Betis sa 6:2, a petostruki osvajač Zlatne lopte Mesi postigao je dva gola.

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić pohvalio je zvanično najboljeg fudbalera sveta.

"Mislim da se ljudi iz utakmice u utakmicu iznenađuju. Trebalo bi da uživamo u njegovoj igri i da se nadamo da će da je ponovi sledeće nedelje. Zabavno je igrati sa Mesijem u ekipi", rekao je Rakitić.

Luis Suares postigao je tri gola protiv Betisa.

"Leo je počeo sezonu kao zver i najbolji je fudbaler sveta. Sve što možete da radite je da se predate i da uživate", naveo je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve