Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2016.

11:00

Klop: Nije trebalo da slavim na 4:1

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pokajao se što je burno proslavio četvrti gol svog tima u meču sa Arsenalom na startu Premijer lige.

Izvor: SO

Autor: SO

Klop: Nije trebalo da slavim na 4:1
Getty Images

’Crveni’ su slavili sa 4:3, a Mane je postigao gol za 4:1 na pola sata do kraja meča. “Nije dozvoljeno slaviti četvrti gol kada je još toliko ostalo do kraja, tako da je i moja uloga velika u celom tom uzbuđenju. Znao sam to i u tom trenutku, ali bilo je prekasno, Mane mi je već bio na leđima. Zato smo isključili mašinu na sekundu“, rekao je Klop.

“Utakmica je bila visokog intenziteta, bilo je toplo, još prva utakmica... Otvorili smo im put ponovo, ali gledajući svih 90 minuta, ovo je naša zaslužena pobeda. Uvek će biti teško dobiti Arsenal u Londonu“, dodao je nemački stručnjak.

Na pitanje čime je najzadovoljniji, Klop je odgovorio:

“Time što smo ostali u meču posle prvih pola sata, kada je delovalo da nije naš dan, ali uzvratili smo udarac i to je vrlo važno. Takođe, srećan sam i zbog načina na koji smo se branili u poslednjih deset minuta – kada se bolje branimo, znamo da smo pretnja svakom timu“.

Liverpul će u drugom kolu gostovati Burnliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve