Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.08.2016.

16:00

Građevinari: U Niš po prve bodove

Fudbaler Rada Dejan Đenić rekao je da će na debiju za klub sa Radničkim iz Niša učiniti sve da pruži maksimum i pomogne timu da osvoji prve bodove u Superligi.

Izvor:

Autor:

Građevinari: U Niš po prve bodove
sr.fkrad.rs

"Učiniću sve da na svom debiju za novi klub pružim maksimum i da dođemo do prvih bodova. Da bismo osvojili bodove moramo mnogo da uložimo u snagu kolektiva i verujem da ćemo se iskupiti za neplanirani gubitak bodova", rekao je Đenić, navodi se u saopštenju na sajtu Rada.

Fudbaleri Rada u petak od 20 časova u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu trećeg kola Superlige Srbije.

Rad u prva dva kola nije osvojio nijedan bod. "Građevinari" su prošlog vikenda u drugom kolu izgubili na svom terenu od Voždovca (2:0), a u prvom kolu u Lučanima (2:1). Radnički ima tri boda.

"Teško je igrati protiv bilo koje ekipe sa igračem manje. To se potvrdilo i u meču sa Voždovcem. Pitanje je kako bi se meč završio da smo igrali u kompletnom sastavu", naveo je Đenić.

Fudbaler Rada Njegoš Petrović rekao je da njegova ekipa putuje u Niš da nadoknadi izgubljeno. On je u duelu sa Voždovcem debitovao za prvi tim.

"Srećan sam što sam debitovao za prvi tim, a tužan što smo izgubili utakmicu. Velika je čast i privilegija igrati sa igračima kojima sam do juče sakupljao lopte, a u meču sa Voždovcem ravnopravno sam učestvovao u igri. Zahvalan sam treneru Aleksandru Janjiću na ukazanom poverenju i nastojaću da mu se ravanširam izborom startera", rekao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve