Nova vest
Fudbal

Petak, 29.07.2016.

11:19

Venger traži "iskusnog" napadača

Arsen Venger nije završio prelazni rok, traži iskusno pojačanje u napadu.

Izvor: AK

Autor: AK

Venger traži
Foto: Getty images

"Todžije" su ovog leta odigrale dve test utakmice, remizirale su sa Lansom 1:1, dok su savladale MLS Ol-star tima sa 2:1.

U odsustvu Aleksisa Sančesa i Olivijea Žirua napad su predvodili rezervisti, a strelci su bili Aleks Okslejd-Čemberlen, Džoel Kembel iz penala i mladi Čuba Akpom.

"U ovom trenutku nemam mnogo napadačih opcija u smislu iskusnih igrača. Ali nisu ni svi igrači tu. Imamo nekoliko rešenja, ali i dalje tražimo i pojačanja", rekao je Venger.

Poslednjih dana se spekuliše da Venger želji zemljaka iz Olimpik Liona Aleksandra Lakazeta, ali je francuski tim odbio ponudu iz Londona.

U međuvremenu, Venger traži i pojačanja u odbrani nakon povrede Pera Mertesakera, a opcija je navodno štoper Valensije Škodran Mustafi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

2 h

U fokusu

Vidi sve