Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.07.2016.

13:07

Iguain u Torinu: Želim Ligu šampiona

Argentinski fudbaler Gonsalo Iguain doputovao je u Torino gde je obavio medicinske preglede pre potpisa ugovora sa Juventusom.

Izvor: B92

Autor:B92

Iguain u Torinu: Želim Ligu šampiona
Foto: Getty images

Doskorašnjeg fudbalera Napolija na aerodromu u Torinu dočekao je veliki broj novinarskih ekipa i nekoliko stotina navijača Juventusa kako bi mu poželeli dobrodošlicu.

"Drago mi je da sam došao u Juventus i što počinjem novu avanturu. Trenutno samo razmišljam o tome kako da se što pre uklopim i dam sve od sebe. Srećan sam što ću u napadu igrati sa Paulom Dibalom, nadam se da ćemo osvojiti Ligu šampiona", rekao je Iguain.

Juventus je aktivirao otkupnu klauzulu i Napoliju platio 94 miliona evra, ali i ujedno učinio Iguaina najplaćenijim fudbalerom u Italiji.

Pre Iguaina "Stara dama" je ovog leta dovela još Miralema Pjanića iz Rome, Marka Pjacu iz Dinama, Danija Alveša kojem je istekao ugovor sa Barselonom, pozajmila Medija Benatiju od Bajerna, te otkupila Marija Leminu od Olimpik Marseja.

Argentinac je prošle sezone bio prvi strelac Serije A sa 36 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve