Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

20:22

Subotić posle operacije: Vraćam se još jači

Bivši srpski reprezentativac Neven Subotić podvrgnut je operaciji rebra kako bi se smanjio rizik od tromboze.

Izvor: SM

Autor: SM

Subotić posle operacije: Vraćam se još jači
Getty Images

Defanzivac Borusije Dortmund je ovog leta bio na pragu prelaska u engleski klub Midlzbro, ali je na lekarskim pregledima utvrđeno da mora biti podvrgnut operaciji zbog čega je transfer propao.

Subotić je na svom Instagram profilu posle operacije objavio videou kom je rekao da se oseća dobro i da je vreme za oporavak.

Hvala vam dragi moji, sve je prošlo u najboljem redu.“

Premijerligaški klub bio je spreman da dovede sprskog defanzivca za 10 miliona evra i to je bio još jedan udarac za njega jer je posle brojnih zdravstvenih problema, prošlu sezonu u Dortmundu, završio zbog tromboze u ruci.

Dragi prijatelji želim da se borim da bih mogao da igram, ali nekada sreća nije na našoj strani. Uprkos pobedi sa trombozom i pripremi za novu sezonu, jasno je da sada moram da se podvrgnem operaciji, iako sam verovao da su povrede prošlost. Ono što ostaje, je moj san, mnogo teškog rada je iza mene i kao i uvek, ja ću dati 100% sebe da se vratim što jači i spremniji“, objavio je Subotić prošle nedelje na svom Fejsbuku.

Subotić je od 2008. u Borusiji Dortmund, a ove sezone je odigrao samo jednu utakmicu u Bundesligi, dok je još pet puta sedeo na klupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve