Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

15:18

Alivodić se vratio u Novi Pazar

Vezni igrač Enver Alivodić vratio se iz Australije i potpisao jednogodišnji ugovor sa Novim Pazarom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Alivodić se vratio u Novi Pazar
Foto: Getty images

Alivodić je pre godinu i po dana napustio novosadsku Vojvodinu i igrao za Njukasl Džetse, a igrao je još za kiparski Enozis, potom BSK, Čukarički i niški Radnički.

"Srećan sam što ću ponovo biti deo ovog kluba i grada, tu sam počeo fudbalsku karijeru i proveo njen veliki deo. Znam šta se od mene očekuje i spreman sam maksimalno da pomognem ovom timu", rekao je Alivodić.

On je pojasnio da je sa Novopazarcima dogovorio da u slučaju povoljne inostrane ponude do kraja letnjeg prelaznog roka, ipak, može promeniti sredinu kao slobodan igrač.

"U Vojvodini sam imao priliku da radim sa sadašnjim trenerom Pazara Zoranom Marićem, mislim da ćemo opet imati uspešnu saradnju. Dobro se poznajemo, znam kakvi su njegovi zahtevi i šta očekuje od mene", dodao je Alivodić.

Ovaj 31-godišnji fudbaler naveo je da Novi Pazar sa još nekoliko pojačanja može da napravi kvalitetan tim, ali da je nezahvalno prognozirati domete u elitnom rangu.

"Ne treba ništa obećavati, malo se kasnilo sa pripremama i nismo od početka bili svi na okupu", dodao je Alivodić.

Novi kapiten Pazaraca izrazio je očekivanje da će prvenstvo biti zanimljivo i neizvesno.

"Mislim da ovakav sistem takmičenja donosi interesantu borbu, zanimljivije je nego što je bilo ranije", ocenio je Alivodić.

Novi Pazar nije igrao u prvom kolu Superlige, meč sa Vojvodinom je odložen zbog nastupa Novosađana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će Alivodić povratnički derbi imati u Ivanjici protiv Javora u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve