Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2016.

09:30

Tevesu 'Bombonjera' ponovo slađa od novca

Karlos Teves rekao je da ostaje u Boki Juniors, istakavši da se svaki put posle nekog neuspeha u medijima pravi 'španska serija'.

Izvor:

Autor:

Tevesu 'Bombonjera' ponovo slađa od novca
Getty Images

"Naravno da ostajem u Boki jer su sve priče o mom odlasku spekulacije i ništa drugo. Svaki put je ovako, posle nekog neuspeha, odmah se napravi 'španska serija', ali sam navikao. Vidim sebe u dresu svog voljenog kluba još dugo, dugo... Ostaću i da se jave Napoli i Čelsi jer ovde želim da završim karijeru", rekao je Teves.

Klub sa Bombonjere je doživeo neočekivanu eliminaciju u polufinalu Kopa Libertadoresa od Independijentea del Valje iz Ekvadora, posle čega su se i pojavile priče da bi 'Apač' mogao da se preseli u Napoli i Čelsi, dok se ranije pisalo da bi mogao da se vrati u Korintijans, prvi klub za koji je nastupao kada je po prvi put napustio Buenos Ajres.

"Potpisao sam trogodišnju ugovor, a ni tada, kao ni sada, nisam imao ni trunku sumnje u to koliko volim ovaj klub i ovaj dres. Evo vam priča, završiću karijeru i postaću profesionalni gofer (smeh)", zaključio je Karlito.

Teves se vratio u Boku protekle sezone i za prvih šest meseci u klubu osvojio duplu krunu, a bivši igrač Vest Hema, mančesterskih Junajteda i Sitija, odnosno Juventusa osvajanjem Kupa došao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve