Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.07.2016.

21:44

"Znam šta znači Partizan, preuzimam odgovornost"

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je njegova ekipa današnju utakmicu protiv Bačke odigrala veoma loše.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Foto: StarSport

Tomić je dodao da je spreman da preuzme odgovornost za loše rezultate.

Fudbaleri Bačke i Partizana odigrali su u Novom Sadu nerešeno 0:0 u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

"Čestitam ekipi Bačke. Oni su u drugom poluvremenu, kao i svaka ekipa koja se brani zadržavali loptu, ali to nema veze... Veoma smo loše odigrali, prvo poluvreme katastrofalno i u tom smislu uopšte nisam zadovoljan. Ekipa nije odreagovala kako treba, treću utakmicu zaredom nismo postigli gol", rekao je Tomić za Arenu sport posle utakmice.

Partizan je tako posle dvomeča sa Zaglebjem u kvalifikacijama za Ligu Evropa odigrao i treću utakmicu u kojoj nije uspeo da postigne gol. Navijači ’crno-belih’ su na stadionu ’Karađorđe’ u Novom Sadu u više navrata skandirali: "Uprava napolje" i "Tomiću odlazi".

"Apsolutno sam spreman da podnesem odgovornost. Znam šta znači Partizan, znam šta traži Partizan. Potpuno razumem i navijače", rekao je Tomić.

Trener Bačke Spasoje Jelačić čestitao je svojim igračima i svima u klubu osvajanje prvom boda u Superligi Srbije.

"Moram prvo da čestitam igračima na fanatičnoj borbi. U drugom poluvremenu smo bili pritisnuti na svoju polovinu, branili smo se, ne mogu ništa da zamenirim svojim igračima. Želim igračima i svim ljudima u klubu da čestitam na velikom bodu, naš prvi bod u Super ligi Srbije. Ekipi Partizana želim sreću u nastavku prvenstva", rekao je Jelačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve