Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

17:43

Ibra: Pogba preskup? Moji dresovi će ga otplatiti

Zlatan Ibrahimović, nova devetka Mančester Junajteda, odlgasio se povodom sve izvesnijeg prelaska Pola Pobge iz Juventusa na Old Traford.

Izvor:

Autor:

Ibra: Pogba preskup? Moji dresovi će ga otplatiti
Getty Images

Sjajni Francuz je Junajted stigao još kao šesnaestogodišnjak, ali nikada nije bio pravu šansu od ser Aleksa Fergusona, što je iskoristila 'Stara dama' i kao tek punoletnog ga dovela u Torino – za tričavih 800.000 evra.

Danas, pet godina kasnije, 'Crveni đavoli' spremaju se da obore svetski rekord, pošto su sve glasnije priče da su dva kluba postigla dogovor vredan 120 miliona evra.

Međutim, Ibra smatra da to nije previsoka cena, a ima i objašnjenje zašto.

"Čujem sa svih strana da je dolazak Pola Pogbe preskup, samo ne znam kako kada će samo prodaja mog dresa povratiti taj novac", rekao je Zlatan.

Da je transfer Pogbe jako blizu svedoči i činjenica da je dres sa brojem šest ostao upražnjen u nedavnom odabiru pred start nove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d