Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2016.

12:52

Skaj: Iguain potpisao za Juventus!

Gonsalo Iguain prešao je iz Napolija u Juventus za otkupnu klauzulu od 95 miliona evra, prenosi italijansko izdanje "Skaj sporta".

Izvor: SM

Autor: SM

Skaj: Iguain potpisao za Juventus!
Getty images

Kako se navodi, bivši napadač Reala je u petak uveče obavio lekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 7,5 miliona evra po sezoni.

Ovih dana se mnogo spekulisalo o tome da li će najbolji strelac Serije A napustiti Napoli i pojačati "Staru damu", a još se čekaju potvrde ili demanti dva kluba.

Masimilijano Alegri je u redove torinskog kluba ovog leta doveo Medija Benatiju (Bajern Minhena), Danija Alvesa (Barselona), Miralema Pjanića (Roma) i Marka Pjacu (Dinamo Zagreb).

Iguain je karijeru je počeo u River Plejtu, sedam godina je igrao za Real Madrid i postigao 121 gol, dok je u Napoliju za svega tri dao 91, prošle 38.

Za Argentinu je nastupio 62 puta i postigao 30 pogodaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d