Nova vest
Fudbal

Petak, 22.07.2016.

22:42

Grof: Uvek će biti ovakvih situacija na Marakani

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan uprkos tome što su njegovi fudbaleri igrali nerešeno sa Napretkom, pošto su gubili 2:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Grof: Uvek će biti ovakvih situacija na Marakani
StarSport

"Utakmica je bila dobra, sa mnogo šansi i golova. Moram da budem zadovoljan jer smo gubili 2:0, a uspeli smo da izjednačimo. Uvek će biti ovakvih situacija na Marakani jer igramo otvoreno, ofanzivno. I prošle sezone nas je Kahriman mnogo puta spašavao", rekao je Božović.

Zvezda je u Beogradu igrala nerešeno 2:2 sa kruševačkim Napretkom, u prvom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli će već u utorak gostovati Ludogorecu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, zbog čega je Božović iz tima izostavio Aleksandra Kataija, Mičela Donalda i Luisa Ibanjesa, dok je Ugo Vijeira počeo na klupi.

"Igrali su oni koji nemaju dovoljan broj utakmica i fizički nisu najspremniji. To su igrači Zvezde, mora da im se pruži šansa i mnogi su je opravdali. U Razgradu će da igra druga ekipa i očekujem da ćemo tamo da pružimo dobru partiju", kazao je Božović.

Upitan kako je zadovoljan igrom Džona Ruisa, Božović je odgovorio:

"Ako se probudi ujutro, odlično. Spreman je za poluvreme, a odigrao je čitavu utakmicu".

Trener je posebno pohvalio Marka Poletanovića, dok je za Srđana Plavšića rekao da je bilo neophodno da ga zameni.

"Plavšić je dao evrogol, svaka čast. Bilo je najbezbolnije njega da zamenim jer ne može da igra u sredini kada igramo sa dva špica. Zbog građe je bilo logično da ostavimo Le Taleka i Poletanovića. Zadovoljan sam posebno igrom Poletanovića", rekao je Božović.

Zvezda će u utorak gostovati Ludogorecu, a potom će za vikend na svom stadionu igrati protiv Metalca u drugom kolu Superlige.

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je da je zadovoljan bodom.

"Drago mi je zbog igrača. Saradjujemo samo mesec dana i zadovoljan sam bodom protiv šampiona. Veoma smo loše počeli. Bilo je tenzije i pritiska, zbog čega je Zvezda dominirala 20 minuta. Kada su promašili zicer, videli smo u kontranapadima mogućnost da ih ugrozimo. Tako smo i došli u prednost, koju nismo uspeli da sačuvamo", rekao je Ivanović.

Napredak će u sledećem kolu igrati protiv Partizana u Kruševcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve