Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2016.

11:00

Kućna pomoćnica spasla Murinja pljačke

Žoze Murinjo našao se na meti provalnika dok je gledao borbu Portugalaca i Francuza za titulu prvaka Evrope.

Izvor:

Autor:

Kućna pomoćnica spasla Murinja pljačke
Getty Images

Portugalac se desetog jula vratio sa finala Vimbldona između Endija Marija i Miloša Raonića u svoju 30 miliona evra vrednu kuću u Londonu i seo da gleda finale Evropskog prvenstva.

I dok su njegovi zemljaci igrali protiv Francuza, čovek po imenu Gabor Roman pokušao je kroz podrum da uđe u kuću gospodina 'Specijalnog'.

Na njegovu nesreću, kako je otvorio vrata, naleteo je pravo na spremačicu koja je peglala veš u tom trenutku, da bi čim ga je ugledala povikala na njega.

On se uspaničio i krenuo da beži, ali ga je ubrzo primetio čuvar iz lokalnog obezbeđenja i preprečio mu put. Roman je u prvi mah pokušao da ga savlada i pobegne, međutim – kada je shvatio da su mu šanse jako male – zapalio je cigaretu i mirno sačekao policiju.

Provalnika je osam policajaca sprovelo do kola, dok je zblajznuti Žoze zajedno sa ženom gledao sa prozora šta se događa.

Samo dva dana kasnije, Gabor Roman osuđen je na četiri nedelje zatvora zbog pokušaja provale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve