Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.07.2016.

20:23

Filip Stojković napustio Čukarički pred Videoton

Srpski fudbaler Filip Stojković napustio je Čukarički i preselio se u nemačku drugu ligu.

Izvor: AK

Autor: AK

Filip Stojković napustio Čukarički pred Videoton

Stojković je novi bek drugoligaša Minhena 1860, koji je prošle sezone jedva izbegao eliminaciju u treći rang.

Proteklih meseci se spekulisalo da bi Stojković mogao da pređe u Crvenu zvezdu, ali je ipak otišao u inostranstvo.

Čukarički je prodao Stojkovića nakon što se plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde ga u četvrtak očekuje duel sa mađarskim Videotonom, u gostima.

"Imajući u vidu da je pred nama izuzetno važno 2. kolo kvalifikacija, svi u klubu su hteli da po svaku cenu zadržimo Stojkovića. Filip je jedan od najboljih igrača Čukaričkog i mnogo bi nam značio u utakmicama protiv Videotona koji ima kvalitetnu ekipu i sigurno da je favorit u predstojećem dvomeču. Hteli smo da Stojković ostane, ali za našu želju ni novi Stojkovićev klub ni igrač nisu imali razumevanja. U odnosu na takav stav koji su zauzeli, drugačija opcija osim da ode nije postojala. On je jedan od igrača koji je zadužio Čukarički proteklih sezona i nismo hteli da pravimo komplikacije prilikom transfera. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Imamo opcije na poziciji desnog beka i očekujemo da ti igrači pruže svoj maksimum kako bi ostvarili zadatke trenera Milana Lešnjaka", rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve