Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2016.

22:22

Inter: Ćao, Deki!

Menadžer Intera i proslavljeni reprezentativac Srbije Dejan Stanković odlučio je da ode iz kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Inter: Ćao, Deki!
Foto: Getty images

Stanković je kao igrač proveo deset godina u Interu, a prošlu sezonu je proveo kao menadžer tima, ali je odlučio da ne produžava ugovor.

"Drago mi je što sam mogao da uradim nešto za ovaj klub kao funkcioner. Inter je moja kuća i ovo je bilo čudesno iskustvo, za koje sam siguran da će mi pomoći u sledećoj fazi moje karijere. Sada nam se razilaze putevi i novi izazovi nas čekaju, ali ću ove boje uvek nositi u svom srcu", rekao je Stanković.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde osvojio je u Interu pet titula prvaka Italije, četiri nacionalna kupa, četiri superkupa, Ligu šampiona i svetsko prvenstvo klubova. Za "nerazure" nastupio je ukupno 326 puta.

"Spisak osvojenih trofeja na pravi način oslikava kakav je igrač bio i kakav je ratnički duh pokazao noseći crne i plave boje, na terenu i van njega. U bici za bitkom. Jednom Interista, uvek Interista. Hvala na svemu, Deki, i sa srećom u tvojoj budućoj karijeri", navodi se u saopštenju kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve