Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.06.2016.

16:25

Sezonske za Humsku 1 od 2.500 dinara

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice Fudbalskog kluba Partizan za predstojeću sezonu počeće u ponedeljak, 4. jula, saopštio je beogradski klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Sezonske za Humsku 1 od 2.500 dinara
Foto: FK Partizan

Sezonske ulaznice za južnu tribinu koštaju 2.500 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih, cena je 2.000 dinara.

Cena karata za bočne delove istočne i zapadne tribine, za ulaze M, N, R (istok) i B, D, E (zapad) koštaju 5.000 dinara, uz popust od 500 dinara za proslogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica.

Ulaznice za centralne delove istočne i zapadne tribine, za ulaze O, P (istok) i V, G (zapad) koštaju 6.000 dinara, uz popust od 500 dinara za prošlogodišnje vlasnike.

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu iz prethodne godine, a popusti nisu kumulativni.

Sezonske ulaznice važe za sve kvalifikacione utakmice za Ligu Evrope, prijateljske utakmice koje se budu igrale na stadionu Partizana, kao i za sve prvenstvene utakmice u kojima je Partizan domaćin, uključujući i "večiti" derbi.

Osim vlasnika prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, popusti prilikom kupovine važe i za studente i srednjoškolce (500 dinara), žene (500 dinara), kao i za porodični paket, ali samo za istok i zapad, za roditelje sa decom popust je 50 odsto na druge ulaznice.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, osobe mlađe od 16 godina ne mogu same kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve