Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.06.2016.

13:30

Atletiko Madrid želi Baku

Fudbaler Milana Karlos Baka karijeru bi mogao da nastavi u Atletiko Madridu, prenosi španski radio Kadena Ser.

Izvor: B92

Autor:B92

Atletiko Madrid želi Baku

Kolumbijski napadač spreman je da se vrati u Španiju, nakon samo jedne sezone provede u Milanu, a prvi u redu stoji vicešampion Evrope koji je spreman da plati 30 miliona evra za njegove usluge.

Baka je tokom karijere nastupao za Klub Briž i Sevilju, pre nego što je u julu prošle godine za 30 miliona evra stigao na San Siro.

Do sada je za "rosonere" upisao 42 utakmice, postigao 20 golova i sa Milanom je poražen u finalu Kupa Italije od Juventusa (1:0).

U ekipi Sevilje bio je jedan od najboljih fudbalera sa postignutih 49 golova na 108 utakmica i osvojena dva trofeja u Ligi Evrope.

"Rosoneri" su u utorak imenovali Vinčenca Montelu za novog trenera, pa ćemo videti da li će uspeti da zadrži ključnog napadača.

Milan sledeće sezone neće igrati u Evropi, zbog čega Baka i želi transfer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve