Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.06.2016.

19:43

Ujak: Nolito želi u Siti zbog Gvardiole

Španski napadač Nolito (29), prema izjavi njegovog ujaka, mogao bi ovog leta da postane novo pojačanje Mančester Sitija.

Izvor: SM

Autor: SM

Ujak: Nolito želi u Siti zbog Gvardiole
Getty images

On je bio na meti Barselone u januaru ove godine, ali do transfera nije došlo.

Ukoliko transfer bude dogovoren, Nolito će biti drugo pojačanje 'Građana' u eri novog menadžera Đozepa Gvardiole, posle dovođenja Ilkaja Gindoana iz Borusije Dortmund, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor u poslu vrednom 27 miliona evra.

Nolito je trenutno na EURO 2016, a potvrda njegovog odlaska iz španskog prvoligaša Selte očekuje se posle završetka kontinentalnog prvenstva.

Nolito sigurno odlazi, samo čeka kraj EURO 2016 za realizaciju transfera. Jedan su od najboljih timova i imaju novca. Gvardiola ga je pozvao pre nedelju dana i mislim da ide zbog njega, ne bi prihvatio ponudu da je neko drugi menadžer“, izjavio je ujak Manolo Rodriges.

Nolito je u svojoj karijeri nastupao za Valensiju, Barselonu B tim, Benfiku i Granadu, dok je za reprezentaciju Španije dao pet golova na 12 odigranih mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve