Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.06.2016.

21:55

Halilović bez EURO, Stojadinović besan

Selektor Hrvatske Ante Čačić izostavio je Alena Halilovića sa spiska reprezentativaca za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: AK

Autor: AK

Halilović bez EURO, Stojadinović besan
Foto: Getty images

Fudbaler Barselone je protekle sezone igrao dobro na pozajmici u Sportingu iz Hihona za koji je postigao pet golova.

Njegov menadžer Zoran Stojadinović nije želeo nikoga direktno da optužu, ali istakao da je možda u pitanju "politička odluka".

"Ne kažem da je tako, ali znam da oko selektora ima moćnih ljudi koji imaju šansu da utiču na izbor. Alen je potonuo! Niko nije mislio da je to moguće pa ni on. Pa na spisku su igrači koji su igrali manje od njega i to u slabijim ligama. Ali takve stvari se dešavaju u državama kao što su Hrvatska, Srbija, Crna Gora", besan je Stojadinović.

Tako će Halilović predstojećeg leta da se koncentriše na nastavak klupske karijere, a spekuliše se da bi Barselona mogla da ga proda Valensiji.

"Mnogi su klubovi zainteresirani za njega, ali još nema odluke. Postoje znatne razlike između onoga što klubovi nude i što Alen i njegova porodica traže", dodao je igračev agent.

Hrvatska na EURO:

Golmani: Danijel Subašić (Monako), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka);

Odbrana: Vedran Ćorluka (Lokomotiva), Darijo Srna (Šahtjor), Domagoj Vida (Dinamo K), Šime Vrsaljko (Sasuolo), Gordon Šildenfeld (Dinamo Z), Ivan Strinić (Napoli), Tin Jedvaj (Bajer);

Sredina: Luka Modrić (Real), Ivan Rakitić (Barselona), Mateo Kovačić (Real), Marselo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Ivan Perišić (Inter), Marko Rog (Dinamo Z), Ante Ćorić (Dinamo Z);

Napad: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Z), Andrej Kramarić (Lester), Duje Čop (Malaga).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve