Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.06.2016.

08:13

Ivanović: Protiv Rusa test za kvalifikacije

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da ga raduje pobeda nad Izraelom i da će naredna utakmica protiv Rusije mnogo toga pokazati.

Izvor:

Autor:

Ivanović: Protiv Rusa test za kvalifikacije
StarSport

"Pobedili smo i to raduje. Najvažnije je pobediti ekipe koje su kvaliteta sličnog tebi. Ove pripremne utakmice smo bazirani na radu na treninzima i onim što bi selektor hteo da vidi od nas. Naredna utakmica će pokazati koliko smo spremni za kvalifikacije", rekao je Ivanović.

Srbija je sa 3:1 pobedila Izrael u prijateljskoj utakmici i tako zabeležila i drugi trijumf od kada je Slavoljub Muslin preuzeo mesto selektora reprezentacije.

Bane je nastupom protiv Izraelaca pretekao Dragana Džajića po broju nastupa za nacionalni tim (86), a samo su još Savo Milošević (102) i Dejan Stanković (103) ispred njega na večnoj listi.

Naredni protivnik biće Rusija, kojoj će to biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Rusija je ozbiljna reprezentacija, ekipa koja ima kontinuitet, mnogo kvalitetnih igrača. To će im biti generalna proba za Evropsko prvenstvo, tako da nas očekuje jako teška utakmica, da vidimo gde smo u odnosu na jednu od najboljih ekipa u Evropi", kazao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija je rekao da je srećan zbog gola protiv Izraela, što mu je bio 11. pogodak u dresu reprezentacije.

Srbija će sledeću utakmicu igrati protiv Rusije 5. juna u Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve