Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.05.2016.

15:41

Milošević podiže letvicu – regionalna liga kadeta

Savo Milošević, inicijator Turnira prijateljstva za pionirske selekcije regionalnih klubova, planira korak više – regionalnu ligu za kadete.

Izvor: AK

Autor: AK

Milošević podiže letvicu – regionalna liga kadeta
Foto: Turnir prijateljstva

U okoloni Bijeljine je nedavno okončan treći Turnir prijateljstva koji je u konkurenciji najboljih klubova iz bivše Jugoslavije osvojila Vojvodina.

"Mislim da ne treba da imamo strah da probamo da organizujemo jednu takvu ligu, kadetsku, pa da možda ona bude taj probni balon i da bude primer kako bi sve to moglo da izgleda", poručio je Milošević.

Godinama se spekuliše i o regionalnoj ligi prvih timova, ali je to trenutno daleko od relanog.

"Što se seniora tiče tu su stvari zaista komplikovane. Biće potrebno još vremena da sve dodje na svoje mesto, pa da se eventualno krene u neki projekat takvog tipa. Mogu da budem iskren i otvoren već sada. Na osnovu iskustva sa ovog turnira u predhodne tri godine, mi smo već neke razgovore obavili sa ekipama, a ja sam iskoristio put u Milano na finale Lige šampiona da razgovaram sa ljudima iz UEFA i sa nekim od saveza na temu regionalne lige za kadete", izjavio je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve