Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.05.2016.

14:22

Zidan: Bejlu posle EP, želim i Svetsko prvenstvo

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da veruje da Garet Bejl može da inspiriše reprezentaciju Velsa na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Izvor:

Autor:

Zidan: Bejlu posle EP, želim i Svetsko prvenstvo
Getty Images

"Jedan igrač ne čini tim, ali jedan igrač može da bude inspiracija celom timu. Ostali igrači iz reprezentacije Velsa će sa Bejlom u timu verovati da je sve moguće... Bejl je u stanju da, u trenucima genijalnosti, sam dobije neku utakmicu. Ako to uradi u Francuskoj, Vels može biti velika sila", rekao je Zidan, prenosi Eurosport.

Bejl je imao možda i svoju najbolju sezonu od kako je došao u Real pre tri godine. Postigao je 19 golova i upisao 11 asistencija na samo 23 utakmice u Primeri, a dao je i veliki doprinos u osvajanju 11. titule u Ligi šampiona.

Zidan je naveo da Bejl sada konačno ima priliku da svoj talenat pokaže i u dresu reprezentacije.

"Drago mi je što će Garet igrati u Francuskoj ovog leta. On je fenomenalan igrač, jedan od najboljih na svetu. I Evropsko prvenstvo će biti bolje jer je Bejl tamo. Srećan sam što će imati priliku da iskusi kako je igrati na Evropskom prvenstvu, a nadam se da će posle toga igrati i na Svetskom prvenstvu", rekao je Zidan.

Reprezentacija Velsa će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B sa selekcijama Engleske, Rusije i Slovačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve