Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.05.2016.

11:49

Depaj: Nije Van Gal kriv...

Krilni napadač Mančester Junajteda Memfis Depaj rekao je da ne krivi Luja van Gala za svoju lošu sezonu, kao i da je uveren da će pokazati koliko vredi.

Izvor:

Autor:

Depaj: Nije Van Gal kriv...
Getty Images

Holanđanin, koji je na početku prošle sezone došao u Junajted iz PSV Ajndhovena za 35 miliona evra, nije uspeo da svoja velika očekivanja od prve sezone na Old Trafordu pretvori u stvarnost.

On, međutim, ne želi da upire prstom u bilo koga i obećao da će dati sve od sebe na pripremama za novu sezonu kako bi pridobio novog menadžera Žozea Morinja.

"Nikada nije lepo kada te kritikuju, ali to je deo igre i moram da se nosim sa tim. Sezona nije išla baš po planu i to je malo poljuljalo moje samopouzdanje. Ne želim da krivim menadžera za to. Odigrao sam neke dobre utakmice, neke loše i ne želim nikoga da krivim za to... Još se nisam čuo sa Van Galom, možda ga pozovem uskoro, pošaljem mu poruku", rekao je Depaj za Foks Sport.

Memfis je naveo da nije igrao onoliko koliko se nadao i da je razočaran zbog toga, ali je dodao da veruje da će se vrlo brzo sve promeniti.

"Sada je na meni da se vratim na pravi put. Stari Memfis, koji je pobeđivao sve protivnike, vratiće se uskoro... Ali, prvo moram da se dokažem tokom priprema", dodao je Memfis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve